MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania....
fot. 123rf.com/dannyburn

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Brak marynaty

Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania. Szefowie kuchni zalecają, aby marynować mięso dzień przed grillowaniem. Jeśli nie macie tyle czasu, to już 15 minut pogłębi smak dania.

Zobacz również

Kabaret Neo-Nówka zawita do Brzegu. Są jeszcze dostępne bilety na ich występ

Kabaret Neo-Nówka zawita do Brzegu. Są jeszcze dostępne bilety na ich występ

Wyjechali za granicę - nie mają kontaktu z rodziną. Policja poszukuje zaginionych!

NOWE
Wyjechali za granicę - nie mają kontaktu z rodziną. Policja poszukuje zaginionych!

Polecamy

Alkohol zdrowy na serce? Ten mit zabija. Nawet czerwone wino może prowadzić do zawału

Alkohol zdrowy na serce? Ten mit zabija. Nawet czerwone wino może prowadzić do zawału

Szkoły będą kontrolowane. Nauczyciele rozczarowani nowymi pomysłami MEN-u

Szkoły będą kontrolowane. Nauczyciele rozczarowani nowymi pomysłami MEN-u

Duże ułatwienie na maturze. Kolejne zmiany w edukacji

Duże ułatwienie na maturze. Kolejne zmiany w edukacji