MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Erik Brännströms, dziki kucharz za Szwecji pracował kiedyś w...
fot. Arkadiusz Onasch

Felieton "Na noże i widelce". Najsmaczniejsze jedzenie jest na żywym ogniu. Potwierdza to dziki kucharz ze Szwecji

Dziki kucharz ze Szwecji

Erik Brännströms, dziki kucharz za Szwecji pracował kiedyś w najdroższej londyńskiej restauracji, karmił tamtejszą królową i trzech Bondów, a mimo to zapragnął wrócić do natury, do najpierwotniejszej formy gotowania – do gotowania na żywym, otwartym ogniu z rozłupanych polan na lokalnym, naturalnym produkcie

Zobacz również

O włos od tragedii. Pilnujmy dzieci, zabezpieczajmy miejsca ryzykowne

O włos od tragedii. Pilnujmy dzieci, zabezpieczajmy miejsca ryzykowne

Stal Gorzów była faworytem, a przegrała z Unią w Lesznie

Stal Gorzów była faworytem, a przegrała z Unią w Lesznie

Polecamy

Kleszcze atakują na Pomorzu! Jest ich coraz więcej

Kleszcze atakują na Pomorzu! Jest ich coraz więcej

Masz ochotę na lekkie śniadanie? Takiej jajecznicy na pewno nie znacie

Masz ochotę na lekkie śniadanie? Takiej jajecznicy na pewno nie znacie

Kupa, po której nie ma śladu. Co to jest kupa-widmo i co mówi o twoim zdrowiu?

TYLKO U NAS
Kupa, po której nie ma śladu. Co to jest kupa-widmo i co mówi o twoim zdrowiu?