MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczne risotto z cukinią i boczkiem. Przepis na pyszny obiad do przygotowania w 30 minut. Danie jest bardzo sycące i smaczne

Risotto z boczkiem i cukinią. Krok 1

Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Przygotuj także cukinię — umyj ją i pokrój w małe kawałki. Jeśli cukinia jest młoda, to nie musisz jej obierać. Podsmaż boczek na suchej patelni. Jak wytopi się z niego tłuszcz, to dodaj cebulę, a po chwili cukinię. Podsmażaj kilka minut, aż cukinia zmięknie.

Zobacz również

Gotuje się na Bliskim Wschodzie. Izrael pójdzie na kolejną wojnę?

Gotuje się na Bliskim Wschodzie. Izrael pójdzie na kolejną wojnę?

Tego nie wolno przegapić! Iga Świątek gra w finale Wielkiego Szlema w Paryżu

Tego nie wolno przegapić! Iga Świątek gra w finale Wielkiego Szlema w Paryżu

Polecamy

Tego boi się Europa. Sondaż nie zostawia złudzeń

Tego boi się Europa. Sondaż nie zostawia złudzeń

Podziękowania dla rodziców – jak napisać? Przykładowe teksty

Podziękowania dla rodziców – jak napisać? Przykładowe teksty

Czy mrożony chleb jest zdrowy? Odpowiedź może cię zaskoczyć

Czy mrożony chleb jest zdrowy? Odpowiedź może cię zaskoczyć